Πληροφορίες


Kαλωσήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.skechers.gr. Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η Εταιρεία Top Trends A.E. (Α.Φ.Μ. 998476219, Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 122406501000), η οποία είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο όλων των προϊόντων και των συλλογών Performance Division & Casual υποδημάτων SKECHERS. Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στην Βούλα, Λ. Βουλιαγμένης 54, Τ.Κ. 16673. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info @ toptrends.gr ή στο τηλέφωνο 210 9689120.


Σκοπός του καταστήματος www.skechers.gr είναι η ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση του κοινού που επιθυμεί την άμεση ενημέρωση στα αυθεντικά προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ Skechers σε συνδυασμό με την δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών εξ’ αποστάσεως μέσω του e-shop , πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της Εταιρείας.


Η Top Trends A.E. στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και στην καλλιέργεια εμπιστοσύνης συνεχίζοντας την επιτυχή πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα καταστήματα λιανικής που διαθέτει. Όλα τα προϊόντα που διατίθενται ηλεκτρονικά βρίσκονται 100% διαθέσιμα στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας ή σε ένα από τα καταστήματα λιανικής. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που εξασφαλίζει την άμεση παράδοση αλλά και τον πλήρη έλεγχο των διανεμόμενων προϊόντων από εμάς.