Επιστροφές Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Για τις επιστροφές δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.


Η διαδικασία της επιστροφής είναι πολύ απλή. Συμπληρώσετε το σχετικό "Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων" που παραλάβατε μαζί με τα παπούτσια σας. Κατόπιν καλέστε τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ στο 210 4851100 για να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας. Για τη δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να κρατάτε την απόδειξη αποστολής της ταχυμεταφορικής.


Η ταχυδρομική διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι: TOP TRENDS S.A., ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΘΕΣΗ ΓΚΟΡΥΤΣΑ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τ.Κ. 19300, ΑΤΤΙΚΗ.


Προσέξτε ότι αλλαγές / επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα κουτιά & τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι στην αρχική τους κατάσταση. Τα καρτελάκια πρέπει να είναι πάνω στα παπούτσια, τα καλαπόδια, τα κορδόνια, τα προστατευτικά τσιγαρόχαρτα στη θέση τους και η σόλα να μην είναι πατημένη. Κατά την επιστροφή το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει τοποθετείται μέσα σε μια προστατευτική σακούλα και εκεί πάνω να τοποθετείται το voucher του courier. ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιστροφή που το προϊόν δεν θα είναι σε προστατευτική σακούλα, ΔΕΝ θα γίνεται αποδεκτή.


Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων σας, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής σας, σε τραπεζικό λογαριασμό της επιλογής σας που θα μας κοινοποιήσετε εγγράφως (Προσοχή: Δικαιούχος του λογαριασμού θα πρέπει να είναι πάντα ο πελάτης). Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@skechers.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 211 189 4100.


Για να κατεβάσετε το Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων κάνετε κλικ εδώ.


Ακύρωση Παραγγελίας


Μπορείτε να προβείτε στην μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας σας, στέλνοντας e-mail έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή.


Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας είναι δύο (2):


1. Στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@skechers.gr ζητώντας την ακύρωση της παραγγελίας και γνωρίζοντας τον αριθμό της

ή

2. Τηλεφωνικώς στον αριθμό 211 189 4100.