Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων
Κλείσιμο 
 

Στόχος του www.skechers.gr είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Εάν παρόλα αυτά επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμπληρώσετε το σχετικό "Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων" που παραλάβατε μαζί με τα παπούτσια σας και να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στην ηλεκτρονική διεύθυνση customersupport@toptrends.gr ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210 8994808.

H επιστροφή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της εταιρείας ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (Τηλ. 210 4851100).

Οδηγίες αποστολής: Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν το "Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων" είναι συμπληρωμένο και το κουτί, όπως και τα παπούτσια είναι στην αρχική τους κατάσταση. Σε περίπτωση που υπάρχει αλλοίωση στο κουτί των παπουτσιών η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Θα παρακαλούσαμε επίσης κατά την επιστροφή το κουτί των παπουτσιών να τοποθετείται μέσα σε μια προστατευτική σακούλα και εκεί πάνω να τοποθετούνται τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ταχυδρομική διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι: Γαρυφαλάκης Τρανς Α.Ε., Θέση Μπεναρδή, 19300, Ασπρόπυργος, τηλ. 2105596595

H επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 20 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής σας.

Για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας για να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Για να κατεβάσετε το Έντυπο αλλαγής / επιστροφής προϊόντων κάνετε κλικ εδώ.