Όροι Χρήσης


Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε πριν από την πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πριν από την δημιουργία οποιασδήποτε εμπορικής συναλλαγής (αγορά προϊόντος) διαβάστε προσεκτικά του παρόντες όρους, οι οποίοι περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών σας καθώς επίσης και πληροφορίες για την παραγγελία, συσκευασία, αποστολή και επιστροφή των προϊόντων.


Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων από εσάς, τεκμαίρεται τόσο κατά την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρία.


Σε κάθε περίπτωση η εταιρία Top Trends A.E. διατηρεί το δικαίωμα της να τροποποιήσει, ανανεώσει, αναβαθμίσει οποιαδήποτε μέρος του ηλεκτρονικού καταστήματος (εικαστικό, δομής σύνθεσης χωρίς προηγούμενη καθ’ οποιοδήποτε τρόπο ενημέρωση προς τον χρήστη, χρήστη μέλος του καταστήματος.


Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αναιτιολόγητα και οποτεδήποτε και χωρίς οποιαδήποτε ειδοποίηση προς τον χρήστη, χρήστη μέλος, πελάτη να διακόψει την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.