Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται ΔΩΡΕΑΝ, εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (Τηλ. 210 4851100), με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα.


Οι παραδόσεις μας πραγματοποιούνται στα παρακάτω αναφερόμενα χρονικά διαστήματα:
 • Εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως τις 13.30' της ίδιας ημέρας.
 • Εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί μετά τις 13.30' της ίδιας ημέρας.

Τρόποι Πληρωμής

 • Με αντικαταβολή (courier). Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Είναι ο απλούτερος τρόπος χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας και χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνσή σας.
   
 • Με χρέωση της Πιστωτικής ή της Χρεωστικής σας κάρτας, μέσω του ασφαλούς και προστατευμένου περιβάλλοντος της Τράπεζας EUROBANK. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτα ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ για την συναλλαγή σας. Στο τελικό στάδιο της αγοράς σας επιλέγετε την πιστωτική κάρτα ως τρόπο πληρωμής και μεταφέρεστε σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK όπου και προχωράτε σε πληρωμή της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία συναλλαγής της πιστωτικής σας μένουν μόνο στο περιβάλλον της Eurobank e-Commerce και δεν μεταφέρονται, ούτε εμπλέκονται σε θέματα ασφαλείας με το site μας. Το μήνυμα έγκρισης ή απόρριψης της συναλλαγής που λαμβάνεται στο περιβάλλον της Τράπεζας είναι και το ισχύον. Έπειτα πρέπει να περιμένετε να μεταφερθείτε στο δικό μας site. Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα αποστολής των προϊόντων προς εσάς.
   
 • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον επιλέξετε αυτόν ως τρόπο πληρωμής, μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

  ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
  ΙΒΑΝ: GR14 0140 1540 1540 0232 0012 776
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: TΟP TRENDS AE

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. Όπως και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 211 1894100, ή να μας στείλετε αντίγραφο της κατάθεσης στο e-mail: info @ skechers.gr

 • Με PayPal. Χρησιμοποιείστε τον PayPal λογαριασμό σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με την ταχύτητα, την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρει η PayPal!
   
Τιμολόγηση

 • Απόδειξη λιανικής κατά την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας 
 • Τιμολόγιο στην περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή εταιρείας. Δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου στο δεύτερο βήμα της καταχώρησης της παραγγελίας (επιλογή "είδους παραστατικού").

 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τιμολόγιο σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά με email, στο email που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.