Λίγα Λόγια για τη SKECHERS


Η ιστορία μας ξεκινά σε ένα σπίτι στην παραλία της Καλιφόρνια, όπου εκεί γεννήθηκε η SKECHERS, πρώτο της δημιούργημα μια μπότα φτιαγμένη για άνεση και πρακτικότητα που όμως σύντομα κατέληξε να γίνει το σύμβολο της grunge εποχής.


Σχεδόν είκοσι πέντε χρόνια μετά, έχουμε εξελιχθεί σε μια πανίσχυρη εταιρεία υποδημάτων με συλλογές για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Παραμένουμε σταθερά ριζωμένοι στην παραλία του Μανχάταν, ακριβώς στον δρόμο από όπου όλα ξεκίνησαν.


Το brand μας το υποστηρίζει μια μεγάλη ομάδα Celebrities όπως οι Camila Cabello, Kelly Brook και Brooke Burke-Charvet. Η σύνθεση της ομάδας μας διαθέτει θρυλικούς αθλητές όπως ο David Ortiz, Sugar Ray Leonard, Tony Romo και Howie Long, κορυφαίους δρομείς όπως ο Meb Keflezighi & η Kara Goucher, καθώς και επαγγελματίες παίκτες golf όπως οι Brooke Henderson, Russell Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade, Belén Mozo και Colin Montgomerie.


Ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook και περιμένουμε να μοιραστείτε μαζί μας και με όλο τον κόσμο την προσωπική σας εμπειρία με τα SKECHERS!!