Λίγα Λόγια για τη SKECHERS


Η Skechers USA, Inc., με κύκλο εργασιών ύψους 4,16 δισεκατομμυρίων δολαρίων που την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των αθλητικών και lifestyle παπουτσιών, σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει πάνω από 3.000 διαφορετικά μοντέλα παπουτσιών για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η επιτυχία της Skechers βασίζεται στους υπαλλήλους της, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα διαφοροποιημένα εθνικά και διεθνή κανάλια διανομής και το στοχευμένο πολυκαναλικό μάρκετινγκ.

 

Η Εταιρεία προσφέρει δύο διακριτές κατηγορίες παπουτσιών: τα παπούτσια lifestyle και τα αθλητικά παπούτσια. Μέσω συμφωνιών αποκλειστικής συνεργασίας, η εταιρεία προσφέρει επίσης επώνυμη αθλητική ένδυση, αξεσουάρ, γυαλιά, προϊόντα περιποίησης παπουτσιών και άλλα.

 

Οι επώνυμες διασημότητες που υποστηρίζουν τις σειρές παπουτσιών της Skechers περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αθλητικούς θρύλους όπως ο Tony Romo, ο Sugar Ray Leonard και ο Howie Long. Ο κατάλογος των ελίτ αθλητών της Skechers Performance Division περιλαμβάνει τον πρωταθλητή του μαραθωνίου και τον νικητή του Boston Marathon Meb Keflezighi, τους εκλεκτούς Ed Cheserek και Tara Welling και τους αθλητές γκολφ Matt Kuchar, τον Brooke Henderson, τον Russell Knox, τον Wesley Bryan, τον Billy Andrade και τον Colin Montgomerie.

 

Η Εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της είτε σε ανεξάρτητα, ή σε ειδικευμένα καταστήματα, όπως επίσης και σε πολυκαταστήματα, καθώς και σε 2.715 καταστήματα λιανικής πώλησης SKECHERS, όπως και online στο ηλεκτρονικό κατάστημα skechers.com. Πέραν των Ηνωμένων Πολιτειών, η Εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές μέσω ενός διεθνούς δικτύου θυγατρικών εταιρειών στον Καναδά, την Ιαπωνία, την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική, κοινοπραξιών στην Ασία και τη Μέση Ανατολή καθώς και παγκόσμιων διανομέων σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Η έδρα της Εταιρείας είναι στο Manhattan Beach, στη California.

 

Η Εταιρεία διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο SKX.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook και περιμένουμε να μοιραστείτε μαζί μας και με όλο τον κόσμο την προσωπική σας εμπειρία με τα SKECHERS!!