Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Εισαγωγή
H παρούσα Πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης του Skechers.gr και ενιαίο με αυτούς σύνολο. Αυτή η πολιτική καθορίζει τον τρόπο που χειριζόμαστε τις πληροφορίες που μαθαίνουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε ή/και όταν κάνετε αγορές από την Ιστοσελίδα.
Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι μια σημαντική πτυχή του τρόπου που δημιουργούμε, οργανώνουμε και εφαρμόζουμε τις δραστηριότητές μας τόσο στο διαδίκτυο όσο κι εκτός.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τη συγκεκριμένη πολιτική οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Οι αλλαγές αυτές θα έχουν άμεση ισχύ, επομένως θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά τους παρόντες όρους για τυχόν αλλαγές. 

 

Ορισμοί
Εφεξής, στο παρόν κείμενο:
Όπου «Εταιρεία» εννοείται η Top Trends A.E.
Όπου «Ιστοσελίδα» εννοείται το ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ Skechers (www.skechers.gr)
Όπου «Χρήστης», εννοείται κάθε επισκέπτης της Ιστοσελίδας, ή/και ο πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Όπου «Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, ήτοι κάθε φυσικού προσώπου στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, διεύθυνση και φύλο του χρήστη, αριθμός κινητού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα όνομα χρήστη (username), κωδικός πρόσβασης (password) και διεύθυνση IP (Νόμος 2742/1997, Νόμος 3471/2006, Κανονισμός 2016/679/ΕΕ όπως ισχύουν και οι σχετικές με αυτούς διατάξεις.)

 

Συλλογή προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ποικίλλουν ανάλογα με το περιεχόμενο της αλληλεπίδρασής σας με την ιστοσελίδα και με το αν θα προχωρήσετε σε παραγγελία ή όχι. Αν απλώς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα θα καταγραφούν κάποια τεχνικά στοιχεία συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών πρωτοκόλων (IP) διεύθυνσης, στοιχεία εισόδου, τύπος browser, χρησιμοποιούμενη τεχνολογία για την πρόσβαση στη ιστοσελίδα και στοιχεία marketing συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεών σας στη λήψη διαφημίσεων από εμάς.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην αντίστοιχη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα πρέπει να μας δώσετε τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν, δηλαδή ονοματεπώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Η παροχή δεδομένων είναι εθελοντική, αλλά αν δεν το κάνετε, η αποστολή του μηνύματος μέσω της φόρμας θα είναι αδύνατη (δεν χρειάζεται να δηλώσετε αριθμό τηλεφώνου, αλλά αυτό μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία μας).
Στην περίπτωση εγγραφής σας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σαν Χρήστης, ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σαν επισκέπτης, ή στην περίπτωση τηλεφωνικής σας παραγγελίας, θα σας ζητηθούν και θα αποθηκευτούν στο σύστημα τα ακόλουθα προσωπικά σας στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση χρέωσης  ή διεύθυνση παράδοσης των προϊόντων αν αυτή είναι διαφορετική, τηλέφωνο, ισχύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), φύλο και η αποδοχή των Όρων Χρήσης του Skechers.gr.
(Σε περίπτωση εγγραφής νομικού προσώπου ως Χρήστης και έκδοση τιμολογίου σε περίπτωση παραγγελίας από το νομικό πρόσωπο, θα σας ζητηθούν επίσης η πλήρης επωνυμία του νομικού προσώπου, η διεύθυνση έδρας, το ΑΦΜ και η Δ.Ο.Υ.).
Αυτά είναι και τα μόνα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και αποθηκεύει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα στοιχεία αυτά κρυπτογραφούνται με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας τους από οποιαδήποτε κίνδυνο αλλά και την αύξηση της αξιοπιστίας του καταστήματος.
Το κατάστημα δεν διαχειρίζεται και δεν αποθηκεύει απολύτως κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο όπως Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου ή Αριθμός Πιστωτικής Κάρτας. 
Με την εγγραφή σας σύμφωνα με τα ανωτέρω, δίνετε τη ρητή σας συγκατάθεσή για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει των Όρων Χρήσης και της παρούσης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Skechers.gr, την οποία Πολιτική δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφύλακτα.

 

Χρήση - Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ανάλογα με το περιεχόμενο της αλληλεπίδρασής σας με την ιστοσελίδα και με το αν θα προχωρήσετε σε παραγγελία ή όχι, η Εταιρεία μας τα επεξεργάζεται αποκλειστικά για τους σκοπούς:
(α) της δημιουργίας Λογαριασμού σας στο Skechers.gr μέσω του οποίου μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας, το ιστορικό των παραγγελιών σας στο Skechers.gr κτλ.,
(β) της επικοινωνίας μας μαζί σας μέσω SMS, φωνητικής κλήσης, email, fax, ταχυδρομείου ή/και οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας αναφορικά με τις μεταξύ μας συναλλαγές π.χ.  για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, για την ολοκλήρωση, αποστολή και παράδοση της παραγγελίας σας,
(γ) για την αποστολή σε εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε συμπληρώσει, ενημερωτικού, διαφημιστικού και προωθητικού υλικού αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργασιών της με τρίτους,
(δ) για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και σχόλιά από εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,
(ε) για να σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα προιόντα, τις τιμές, τις υπηρεσίες και/ή ανταμοιβές πιστότητας που μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω SMS, φωνητικής κλήσης, email, fax, ταχυδρομείου ή/και οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας,
(ζ) για να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε και να βελτιώσουμε τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας και
(η) για να εξασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο των ιστοσελίδων μας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.
H Εταιρεία ακολουθεί ρητά όλους τους κανόνες που διέπουν τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων και που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση προσωπικών δεδομένων.

 

Αποδέκτες των δεδομένων & Σκοπός Διαβίβασης
Ο Χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να διαβιβάζει τα προσωπικά του δεδομένα σε κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία και παροχέα υπηρεσιών και προϊόντων για οποιονδήποτε από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, όπως και για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης, για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους.
Ενημερώνουμε ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας και άρα ως τέτοιοι δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης. 
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Εταιρείας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.
Η Εταιρεία δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών της Ιστοσελίδας σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

 

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων
Στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τις πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα και τα δεδομένα που δίνετε στην Ιστοσελίδα, ακολουθούμε τις γενικώς αποδεκτές βιομηχανικές διαδικασίες και χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα, όπως επίσης προσαρμόζουμε όλες τις διαδικασίες (φυσικές και ηλεκτρονικές, ενδεικτικά firewall, antivirus, backup) για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 

Συγκεκριμένα:
1) Επιβάλλουμε περιορισμούς στην πρόσβαση των υπαλλήλων μας σε προσωπικά δεδομένα.
2) Εφαρμόζουμε αυστηρές πολιτικές και διαδικασίες όσον αφορά τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων από τους υπαλλήλους μας.
3) Για την κρυπτογράφηση μετάδοσης των δεδομένων χρησιμοποιούμε το Transport Secure Layer (TLS 1.2 – 128bits), το οποίο αποτελεί παγκόσμιο στάνταρ ασφάλειας στο διαδίκτυο.

 

Αν κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα τότε η Τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα μας (Eurobank) αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την εμπορική συναλλαγή και να διασφαλίσει την ασφάλεια της συναλλαγής σας, με ανακατεύθυνση στην ασφαλή και προστατευμένη σελίδα της.
Ωστόσο, παρ’ όλη την προσπάθεια που καταβάλλουμε, η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων κατά την μετάδοση ή την αποθήκευση τους στο Διαδίκτυο. Σε περίπτωση που έχετε κάθε λόγο να πιστεύεται ότι ο λογαριασμός ή δεδομένα σας δεν είναι ασφαλή, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

 

Συγκατάθεση Χρήστη
Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήσης οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του Skechers.gr συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία και παροχέα υπηρεσιών και προϊόντων για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης, τη διεκπεραίωση των συναλλαγών, για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους, ή σε διωκτικές και εποπτικές αρχές δυνάμει νόμιμων διατάξεων για δίωξη εγκληματικών πράξεων.
Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία συλλέγονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Skechers.gr είναι τα ελάχιστα απολύτως απαραίτητα για τη διενέργεια των περιγραφόμενων υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος στους Όρους Χρήσης και οι συναλλαγές σας με αυτό δηλώνουν την πλήρη συγκατάθεσή σας.

 

Δικαίωμα Ενημέρωσης, Διαγραφής
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, και ενημέρωσης τους ή και αντίρρησης σας στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων τους βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 & του άρθρου 15 του ΕΕ 2016/679.
Έχετε τη δυνατότητα να άρετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που μας έχετε χορηγήσει σύμφωνα με τα ανωτέρω, προβαίνοντας σε διαγραφή Χρήστη με την αποστολή σχετικού email στην ηλεκτρονική διεύθυνση gdpr@toptrends.gr
Έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή, να έχετε πρόσβαση ή/και να τροποποιήσετε τα δεδομένα σας μέσω της σχετικής σελίδας διαχείρισης του λογαριασμού σας στην Ιστοσελίδα, ή μπορείτε επίσης οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε την άμεση διαγραφή ή διόρθωση των στοιχείων σας, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση τους από το Skechers.gr, τη δέσμευση ή μη διαβίβασή τους, ακολουθώντας την ίδια ως άνω διαδικασία αποστολής email σε εμάς. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως τα στοιχεία σας διατηρούνται από την Εταιρεία μας μόνο για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένος Χρήστης του Skechers.gr και σε κάθε περίπτωση για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα 5 έτη.

 

Cookies
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, αυτός να μας "θυμάται" για την ευκολία μας και να μην χρειάζεται να ξανακάνουμε login.
Τα cookies μας βοηθούν να συλλέξουμε πληροφορίες απαραίτητες για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του διαδικτυακού μας τόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής του διαδικτυακού μας τόπου σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Κανένα αρχείο cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο διαδικτυακό μας τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες που να σας ταυτοποιεί προσωπικά και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.
Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα να διαγράψει τα cookies μέσα από το πρόγραμμα περιήγησης του (browser) οποιαδήποτε στιγμή. Τα στοιχεία που συλλέγουν τα cookies μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. 

 

Πιο συγκεκριμένα:

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο Skechers.gr. To Skechers.gr δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ' αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του. 

To Skechers.gr δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

To Skechers.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και δύναται να χρησιμοποιεί επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google Analytics για διαφήμιση στο διαδίκτυο.

To Skechers.gr και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως το cookie του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, καθώς και για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών της Skechers.gr, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στην ιστοσελίδα του Skechers.gr.

To Skechers.gr δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

 

 

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος
Η αποστολή του βιογραφικού σας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας σημαίνει και την ρητή αποδοχή των παρακάτω όρων:
Η αποστολή των βιογραφικών των Υποψηφίων γίνεται υπ' ευθύνη τους και τα περιεχόμενα σε αυτά στοιχεία είναι ακριβή και αληθή. Κάθε Υποψήφιος παρέχει στην εταιρεία, με την αποστολή του βιογραφικού του σημειώματος, την ρητή εξουσιοδότηση να προβεί στην απαιτούμενη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, που περιέχονται στο σημείωμα, καθώς και κάθε άλλου προσωπικού στοιχείου, που περιέλθει στην κατοχή της εταιρείας υπ' ευθύνη του Υποψηφίου.
Η εταιρεία δυνάμει της εξουσιοδότησης αυτής προβαίνει στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Υποψηφίων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως αυτός κάθε φορά ισχύει, και κάθε άλλης σχετικής νομοθετικής διάταξης, με σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων των υποψηφίων για την κάλυψη οποιασδήποτε θέσης, για την οποία απέστειλαν το βιογραφικό τους.
Η εταιρεία μπορεί να ορίζει εργαζομένους της ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ως πρόσωπα εκτελούνται την επεξεργασία για λογαριασμό της εταιρείας μέσα στα όρια των προαναφερόμενων διατάξεων. Κάθε Υποψήφιος έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης των άρθρων 11 έως και 13 του ν. 2472/1997.
H Εταιρεία αναφορικά με τα βιογραφικά αυτά σημειώματα ακολουθεί ρητά όλους τους κανόνες που διέπουν τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων και που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση προσωπικών δεδομένων των Υποψηφίων.
Τα βιογραφικά σημειώματα αποθηκεύονται από εμάς για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Πρόγραμμα Συμμόρφωσης Εταιρείας με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ)
Ο Νέος Ευρωπαϊκός Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων («GDPR» ή «ΓΚΠΔ» ή «Κανονισμός» - 2016/679/ΕΕ) τίθεται σε ισχύ από 25/5/2018 και παρέχει ένα εκσυγχρονισμένο πλαίσιο συμμόρφωσης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία Top Trends Α.Ε., έχοντας ως στόχο να προστατεύσει και να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των πελατών της, έχει θέσει μέχρι σήμερα σε εφαρμογή μια σειρά από ενέργειες, κανόνες και διαδικασίες, που σχεδιάσθηκαν ώστε να εξασφαλίσουν πλήρη συμμόρφωση με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό νομοθετικό πλαίσιο. 

Οι επιμέρους δράσεις της Top Trends Α.Ε., ως προς τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, αποτελούν μία εξέλιξη των δράσεων, που ήδη λάμβαναν χώρα έως σήμερα, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της ιδιωτικότητας των πελατών μας αποτελεί διαχρονικά πρωταρχική μας προτεραιότητα. 

 

Οι κύριες δράσεις της εταιρείας Top Trends Α.Ε ως προς τη συμμόρφωσή της με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ περιλαμβάνουν ενδεικτικά τα εξής:

1) Βελτίωση της διαφάνειας όλων των ενεργειών μας με παράλληλη επικαιροποίηση της παρούσης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήσης οποιασδήποτε Υπηρεσίας μας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του Skechers.gr συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

2) Αναγνώριση ότι είναι σημαντικό για εσάς να έχετε έλεγχο στα δεδομένα σας. Ως εκ τούτου προχωράμε σε ενέργειες με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των αιτημάτων σας, τα οποία σχετίζονται με τα δικαιώματά σας όπως αυτά προκύπτουν από τον Κανονισμό.

3) Έλεγχο των διαδικασιών προστασίας της Ιδιωτικότητας και της Ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων ήδη από το σχεδιασμό και σε όλα τα στάδια επεξεργασίας, με σκοπό την έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση κινδύνων σχετικών με την ιδιωτικότητα.

4) Αναθεώρηση όλων των συμβάσεων συνεργασίας με όλους τους προμηθευτές, παρόχους και συνεργάτες μας, ώστε να εξασφαλίσουμε τη πλήρη συμμόρφωση τους με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό νομοθετικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένου του ΓΚΠΔ.

5) Ευαισθητοποίηση του προσωπικού όλης της εταιρείας αλλά και των συνεργατών μας, με σκοπό να κατανοήσουν τον αντίκτυπο του ΓΚΠΔ στα καθημερινά τους καθήκοντα.

 

Η εταιρεία Top Trends Α.Ε. συνεχίζει τις ενέργειές της ώστε από τις 25 Μαΐου του 2018 και μετά να βρίσκονται σε πλήρη εφαρμογή όλα τα απαραίτητα εργαλεία και οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν την πλήρη συμμόρφωσή της με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού.

 

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική
Υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε αλλαγές στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και θα σας ενημερώσουμε επ’ αυτών προβάλλοντάς τες στον ιστότοπό μας. Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από τη στιγμή που θα προβάλλονται. Η εκδοχή της Πολιτικής Απορρήτου που θα εφαρμόζεται σε εσάς θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται σε ισχύ τη στιγμή που θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, που θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας ή κάποια εκ των υπηρεσιών μας.

 

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο gdpr@toptrends.gr