Προσωπικά Δεδομένα


Για την έναρξη οποιαδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.skechers.gr απαιτείται η γνωστοποίηση από την πλευρά σας κάποιων προσωπικών στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία στο κατάστημα θα πρέπει να εγγραφείτε ως χρήστης σε αυτό.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απαιτεί από την πλευρά σας μόνον ένα υπαρκτό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Με την επιτυχή εγγραφή σας σαν μέλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.skechers.gr θα σας ζητηθούν και κάποιες επιπλέον προσωπικές πληροφορίες όπως το πλήρες ονοματεπώνυμο σας καθώς ή διεύθυνση σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Αυτά είναι και τα μόνα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει και αποθηκεύει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα στοιχεία αυτά κρυπτογραφούνται με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας τους από οποιαδήποτε κίνδυνο αλλά και την αύξηση της αξιοπιστίας του καταστήματος. Το κατάστημα δεν διαχειρίζεται και δεν αποθηκεύει απολύτως κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο όπως Αριθμό δελτίου ταυτότητας, Αριθμό φορολογικού μητρώου ή αριθμό πιστωτικής κάρτας. Αν κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα τότε η Τράπεζα με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα μας αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την εμπορική συναλλαγή και να διασφαλίσει την ασφάλεια της συναλλαγής σας.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.skechers.gr ακολουθεί ρητά όλους τους κανόνες που διέπουν τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων και που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις και δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς προηγουμένως δική σας έγκριση, χρήση των προσωπικών σας στοιχείων. Το κατάστημα δεν αποκαλύπτει και δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε εμπιστευτεί.