Η Εταιρεία στην Ελλάδα

 

Tα προϊόντα και τις συλλογές Performance Division & Casual υποδημάτων SKECHERS, τα εισάγει και διανέμει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο η Eταιρεία Top Trends A.E.   Η εταιρεία Top Trends A.E. εισάγει επίσης και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα στις παραπάνω χώρες, τη συλλογή ενδυμάτων RUSSELL ATHLETIC, τις μπάλες καλαθοσφαίρισης, τις μπασκέτες και τον αθλητικό ρουχισμό της SPALDING, τα είδη πινγκ-πονγκ STIGA, τις μπότες & τα άρβυλα Magnum (www.magnumboots.gr), καθώς και τα δημοφιλή αθλητικά & outdoor υποδήματα Hi-Tec.

 

 Η εταιρεία Top Trends A.E. διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 600 καταστήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις περιοχές της Ελλάδας, με παρουσία στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα και στρατηγικές συνεργασίες με τις αλυσίδες καταστημάτων αθλητικών & casual ειδών ενώ παράλληλα διατηρεί ένα δίκτυο καταστημάτων λιανικής Skechers:

 

 

Η εταιρεία Top Trends A.E. λειτουργεί με υψηλά standards οργάνωσης και εταιρικής διαχείρισης. Με στόχο την καινοτομία που πηγάζει από μία αξιόλογη ομάδα μόνιμων και εξωτερικών συνεργατών που μοιράζονται μια κοινή αισθητική, η εταιρεία λειτουργεί σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον με showrooms και χώρους εκπαίδευσης προσωπικού.

 

Στρατηγικός στόχος της Διοίκησης της Εταιρείας παραμένει η διατήρηση της δυναμικής της θέσης στην ελληνική αγορά εμπλουτίζοντας σε μόνιμη βάση το brand portfolio της με νέα σήματα στις κατηγορίες sport, casual & fashion και η λειτουργία της Εταιρείας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους, τους πελάτες, και την τοπική κοινωνία.